De beste kant van Laserontharing

Na de behandeling vormt zich er roodheid en opzwelling op een posten daar waar een haartjes beschikken over gezeten. Dit kan zijn ons gewone, gewenste reactie en zal in 2 uur tot enkele dagen na een verzorging afnemen. Mits u dan ook het wilt mag een huidtherapeut een camouflerende crème aanbrengen.

Gedurende dit consult legt de huidtherapeut uit hetgeen je kan verwachten aangaande een laserbehandeling. Afhankelijk betreffende verscheidene eigen kenmerken is gekeken welke techniek het meest passend is vanwege je. Een afwisseling een techniek mag afhangen met haarkleur, huidtype en eventuele zwangerschap.

In het cliënttevredenheidsonderzoek vragen we cliënten veel maanden na ze in onze kliniek zijn geweest teneinde ons een rapportcijfer te melden op een schaal over 0 tot 10.

Tijdens een 1e minuten na de laserontharing mag dit gedeelte aangaande de huid het behandeld is, rood worden en opzwellen. Het kan zijn ons gewone reactie op een warmte en vitaliteit welke de laser afgeeft.

Dit kan zijn voor Bergman Clinics enorm essentieel om met een wensen en behoeften betreffende de cliënten te voldoen, tenzij deze strijdig bestaan met gespecialiseerde normen en/of richtlijnen.

Betrouwbaar in toepassen en speciaal ontwikkelt wegens dit verminderen aangaande ongewenste haargroei ofwel ingegroeide hoofdharen

Meld het bericht Brandwonden via laser ontharen Via Linh op 10-12-2015 (16:03) Hallo ladies, na 5 laserbehandelingen is het het uitkomst: haargroei kan zijn iets verminderd, maar ook niet perfect weg, maar het meest vervelende kan zijn het je door de behandeling op 2 plaatsen brandwonden heb opgelopen (bij mijn navel en lies) laser ontharing en nu 2 lelijke littekens met heb overgehouden. Een salon voelt zichzelf totaal ook niet verantwoordelijk vanwege een aangebrachte beschadiging en doet niets aan 'nazorg'. Nu zit je met mijn handen in dit hoofdhaar en mag niks doen. Heb contact geregistreerd betreffende de branchevereniging, geschillencommissie, consuwijzer en jurisch loket, doch ze kunnen niks wegens mij betekenen. Ondertussen zal een salon nader betreffende de behandelingen, terwijl ze in mijn ogen niet de expertise hebben.

KNAP Institute is een enige kliniek in Amsterdam waar dit allerbeste aangaande de cosmetische dermatologie en huidtherapie samenkomen.

De duur betreffende een verzorging is afhankelijk over de grootte van het te behandelen gebied. Dit kan variëren met 15 minuten tot vier uur (voor hele grote oppervlakten).

Kan zijn de operatie pijnlijk? Over dit meestal doet een treatment geen pijn. Enkele lieden beleven echter immers ons prikkelend gevoel wanneer een laserflits is bepaald.

Teneinde absoluut te zijn het een groot deel over de niet-behandelde haarzakjes bij ons volgende behandeling immers in een groeifase kan zijn, hanteren wij een rustperiode over ongeveer zes tot 8 weken tussen de laserontharingen.

Voeg je ervaring toe en krijg ons Bol.com cadeaubon! Verdien ons aangaande de cadeaubonnen in ruil een informatieve oefening over jouw cosmetische of plastische operatie. Behulpzame feiten en condities Expertise toevoegen Deel jouw oefening met anderen Veelgestelde vragen

Super geholpen door dr. aangaande Engeland! Daar wordt goed geluisterd naar een wensen en daarop ingespeeld. Een dag met een chirurgische ingreep verder enorm leuk geholpen doo…

Duidelijke afspraken en uitleg. Elke belangstelling is juist beantwoord.Juiste service bij een chirurgische ingreep.Mooie arts.Dag na de chirurgische ingreep alsnog alweer enigszins g…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *